Tags

Related Posts

Share This

Kinderfeesten

KLeintje Kunst organiseert al jaren kinderfeestjes; aan huis of via Scholen in de kunst Amersfoort op locatie. Sinds kort worden partijtjes georganiseerd op de Wagenwerkplaats. De hal met de verkeerstuin is een prachtige plek om beeldende workshops te verzorgen; met de mogelijkheid ook nog te kunnen te skelteren wordt het kinderfeest compleet!

programma kinderfeestjes

U kunt kiezen uit twee paketten:

  1. woensdag- of zaterdagmiddag van 15.30 tot 18.30 (3 uur). Het gaat om een beeldende activiteit die in nauw overleg met de jarige en ouders wordt bedacht. Echt maatwerk dus; torens timmeren, paarden van Troje, droombomen, heuse schilderijen op doek, eigen boekjes drukken… wat dan ook. Anderhalf tot twee uur gaan we aan de slag. Dan handen wassen en lekker de skelterbaan op. Kosten voor dit pakket bedragen € 135 (max. 10 kinderen)
  2. woensdagmiddag van 15.30 tot 17.30 of vrijdagmiddag van 12.30 tot 14.30 of zaterdagmiddag van 15.30 tot 17.30 (2 uur). Kinderen kunnen fijn komen skelteren. Een eenvoudige knutselopdracht (1/2 uur) is inbegrepen bij de prijs. De kosten voor dit pakket zijn € 75 (max. 10 kinderen)

Beide type feestjes zijn inclusief alle materialen, limonade, koffie en thee.

informeer naar beschikbaarheid

Wilt u ook een origineel partijtje voor uw kind en zijn/haar gasten? Informeer vandaag nog naar de beschikbaarheid!

Aanvraag kinderfeest

 

Verification